Mail:info@brinkijzerwaren.nl

Telefoon: 0317 - 84 42 60

Whats app: 06 30 85 54 51

Bezorgen en ophalen

Bezorgopties

Om u zo gemakkelijk en zo snel mogelijk uw bestelling te laten ontvangen hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van PostNL, DPD en DHL. Wij bieden volgende bezorg opties met tarieven binnen Nederland:

 

  • Bezorgd op adres (brievenbuspakket) € 4,60
  • Bezorgd op adres (standaard pakket) € 6,50
  • Ophalen bij PostNL service point € 6,50
  • Ophalen bij DPD Pickup point € 5,15
  • Ophalen bij Brink IJzerwaren (alleen op zaterdag) gratis

 

Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis.

 

Wij leveren onze producten ook aan het buitenland. Via de webshop kunt u voor België via de normale werkwijze bestellen. De tarieven voor België zijn als volgt:

 

  • Bezorgd op adres (standaard pakket) € 9,95
  • Ophalen bij DPD Pickup point € 7,50

 

Woont u niet in Nederland of België? En heeft u interesse in een van onze producten neemt u dan contact op met onze klantenservices.

Track & Trace

U kunt uw bestelling volgen via Track & Trace. Zodra uw verzendlabel wordt aangemaakt krijgt u een e-mail met daarin uw Track & Trace nummer. Uw pakket is traceerbaar via de website van de vervoerder.

 

Niet thuis?
Als u niet aanwezig bent om uw bestelling in ontvangst te nemen. Zullen zij u een briefje achter laten met daarop de volgende informatie: De bezorger heeft uw bestelling afgegeven bij de buren of wij proberen het de volgende dag nogmaals.Als ook het tweede afleverpoging mislukt zullen zij uw bestelling achterlaten op het aangegeven afhaalpunt. Vervolgens heeft u drie weken de tijd om uw bestelling af te halen. Mocht dit niet gebeuren dan zal de bestelling terug gaan naar Brink IJzerwaren.

 

Ophalen
Ophalen is mogelijk op elke zaterdag vanaf 08:00 tot 17:00 op de Kortestraat 6A in Wageningen. (met uitzondering van feestdagen). 

 

In onze winkel kunt zowel contant als met de pin betalen.